Internettrender 2014

Under året hittills ser man start-up trenden utvecklas kraftigt och det är i allmänhet konsumentinriktade tjänster som byggs för att underlätta vår vardag. Hetast just nu är nog Instagram av de stora även om Facebook fortfarande har en stark position men tittar man på tillväxt har nog Instagram en kraftigare utveckling. Det här är självklart två jättar och bakom dessa finns det mängder med olika plattformar som bara väntar på att få samma utveckling. En intressant tjänst från Sverige som växer kraftigt under 2014 är Truecaller som arbetar för dig att titta upp telefonnummer och blockera samtal du inte vill ska ringa.

När det gäller internationellt och i Europa ser vi två trender som växer och det är handel med binära optioner och affiliates inom mode. Det byggs mängder med tjänster som samlar in produkter från e-handlarna och skapar tjänster där du enkelt kan filtrera fram den produkt du söker. Dessa tjänster kan man benämna som shoppingmotorer och kan möjligen vara den stora trenden tillsammans med binära optioner under 2014 sätt till genomslagskraft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>